José van Stokhem

Ik ben José van Stokhem en kom oorspronkelijk uit Den Haag. Na 12 jaar onderwijs ben ik sinds 1991 met veel plezier werkzaam als natuurgeneeskundig-/energetisch therapeut en VLOW® borstweefselbehandelaar in mijn praktijk in Deventer. Ik hou ervan om voor anderen te zorgen. Als ex Montessori-juf wil ik je graag leren, hoe je zelf aan de slag kunt met jouw gezondheid, jouw welbevinden en jouw bewustzijn door je te verbinden met jouw zelfhelende vermogen. Uiteindelijk is iedereen zijn/haar eigen “healer”.

Mijn belangstelling in dit vakgebied is heel divers en loopt van Natuurgeneeskunde, Traditionele Chinese geneeswijzen, energetische lichaamswerk, Quantum Fysica tot Biologika. Ik vind het prettig om me op alle niveaus te blijven ontwikkelen zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Na 28 jaar ervaring en scholing, blijf ik mij nog dagelijks verwonderen en valt er voor mij steeds meer op zijn plek.

Ik heb gemerkt dat ik in de loop der jaren een grote behoefte heb ontwikkeld om Oost en West te combineren. Ik wil zgn. ‘oude kennis’ opnieuw onder de aandacht van de mensen van deze tijd brengen, door deze in een modern jasje te presenteren en zo mee te mogen werken aan een veranderend bewustzijn.

Ik deel mijn kennis en enthousiasme graag met jou in de praktijk en in de vorm van nieuwsbrieven, blogs, lezingen, workshops en speciale positieve bijeenkomsten voor vrouwen.

Mijn kernactiviteiten zijn *Licht,*Kleur en*Energie.

Hoe dat in de praktijk werkt vind je bij 

Natuurgeneeskundige behandelvormen

Je bent van harte welkom in mijn holistische verzorgingspraktijk.


Ik geef consulten volgens de 5 natuurgeneeskundige principes.
.