Elke eerste maandagavond van de maand van 19.00 uur tot 19.30 uur ( tenzij anders vermeld)

geef ik een gratis afstandshealing.

Je hoeft nergens naar toe. Je hoeft je zelf alleen maar een half uurtje rust te gunnen en je af te stemmen.

Je kunt zowel actief als passief aan deze healing deelnemen.

Voor jou, voor elkaar, voor de aarde.

In liefde en dankbaarheid.

Ben jij er ook weer bij?

Heb je klachten die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken, mail me dan je naam en geboortedatum zodat je heel gericht een healing kan ontvangen.

QT verhoogt jouw trilling, zodat je rust en vreugde kan ervaren, klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Werkwijze

  • Zoek een rustig plekje op, waar je niet gestoord kunt worden. Ga ontspannen zitten of liggen onder een dekentje zodat je het lekker warm hebt. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk, met een kaarsje, een geurtje of mooie muziek op de achtergrond. Je kunt eventueel een kookwekker zetten.
  • Zorg ervoor dat je goed gegrond bent, door vanaf je stuitje je grondingskoord* te laten zakken en je te verbinden met het centrum van de aarde. Kies de kleur die het eerste bij je opkomt en kleur je grondingskoord in met deze kleur vanaf je stuitje tot in het centrum van de aarde.
  • Adem 3x bewust in door je neus en uit door je mond en geef je bij iedere ademteug dieper over aan de rust en ontspanning.
  • Denk aan iets waar je heel blij en gelukkig van wordt en stel je voor dat je jezelf vanaf je kruin vol kunt laten lopen met universeel licht, leven en liefde. Vervolgens stuur jij ,wanneer je daar aan toe bent en op jouw manier dit licht naar je omgeving, de mensen in nood en de aarde.
  • Blijf nu nog even rustig liggen, zolang als jij wilt. Geef je over!

Wanneer jij klaar bent, kom dan langzaam weer terug in het hier en nu. Adem wat dieper in en uit. Beweeg je armen en benen, handen en voeten. Rek je uit. Sluit af met een gevoel van liefde en dankbaarheid. Drink wat water of thee.

Tot de volgende keer.

Namasté

José

PS. Wil je graag een uitgebreide grondingsoefening? Vraag dan lichtbelletje nr.3 aan.

Categories:

Tags:

Comments are closed